Nieuws | Uit de raad

Afscheid Fenneke als raadslid

Bij de laatste gemeenteraadsvergadering op 28 september heeft Fenneke van der Vegte afstand gedaan van haar raadszetel. Na vijf jaar als raadslid en wethouder neemt ze  afscheid  van de gemeenteraad. We zijn haar heel dankbaar voor haar werk als raadslid en als wethouder voor GroenLinks-PvdA. Gelukkig blijft ze voorlopig nog actief als campagneleider voor de landelijke verkiezingen (en staat als regionale lijstduwer op de landelijke kandidatenlijst van GroenLinks-PvdA)!

Als sinds 2018 zet Fenneke zich in voor groene en sociale thema’s in de gemeenteraad. Ze is een gedreven en betrokken politica, die met passie en lef onze leefomgeving verbetert, voor natuur en voor mensen. Fenneke is ook een fijn mens. Ze is energiek, toekomstgericht, eerlijk en empathisch. Ze heeft een warme persoonlijkheid en een goed gevoel voor humor. Niet alleen onze fractie gaat haar missen, dat geldt ook voor de raad. Er vloeiden wat tranen bij de borrel na de laatste raadsvergadering en de burgemeester zei dat hij haar gaat missen, bijvoorbeeld als het gaat om de eerlijke manier waarop Fenneke een betere samenwerking binnen de raad nastreefde.

Fenneke, bedankt voor alles wat je hebt gedaan als raadslid en wethouder. Je hebt onze partij met trots en vertrouwen vertegenwoordigd. We zijn blij dat je nog steeds bij onze politieke familie hoort!